16 червня 2015 р.

А ми на дачі!

Спостережливі читачі по нерегулярному відвідуванню моєї блогодомівки та блогодомівок моїх блого-друзів, мабуть, вже давно здогадались, що ми знов мешкаємо в місцях, де ґаджетами майже не хочеться користуватися.
Навпаки, хочеться примружитися на сонечку



... проводити багато часу на галявинках ...




... біля сіренького котика ...

... біля квіточок ... 


... і кущів ..



... збирати полуниці, спостерігати полохливих трясогузок, проводжати поглядом кружляння над дахами лелек в пошуках їжі для пташенят, та слухати співи солов'їв, крики павичів з сусідньої вулиці, ганяти надокучливих дзиґ, лікувати збиті коліна Макару... н-даа, ну то таке, не без цього ;) 
Дачний сезон розпочато!
Як бачите, цього літа додала трохи креативу своєму ландшафту. 



Взагалі, це літо вдалося якесь стрімке, нахабне - спека стоїть, як в липні! І як доречно в ці самі дні нам вдалося виграти діжку пива в акції на честь ну дуже круглого ювілею "Львівське-1715"!




 "Прокутили" ми її, як водиться, весело й не самі! Вся Славута на вихідні відпочиває на дачах, тому зустріч Макара на вулицях дачного селища зі своєю улюбленою вчителькою - то звичайна справа ;=) 







Котика бачите?
А він є! -) 
Хатньою тіваринкою він не захотів ставати (мабуть, позначилися гени). На дачах він розпочав "доросле" життя (стервець такій, бліх і гельмінтів йому вивели, а він!..) - з нічними піснями, тижневими загулами, укусами кліщів (вже від 2-х його врятували),  обороняючи свою територію від чужих котів і періодично отримуючи від них пілюлей (ось, задня лапа зараз в йоді), але то життя =)
Зате ганяє пташок, скаче за слимаками, грається з хрущами, і всюди, де мама розпушила грядки або квітники, Собакін має ексклюзівний LC. Помічник, одним словом!


4 коментарі:

  1. Гарно як у вас! Газон, квіточки, білі камінчики і садова композиція-велосипед!
    Я теж не скаржусь))), але квітів в мене мало - немає місця.
    Поздоровляю з виграшем. Маленька діжка, але з щаслива!
    Котик у вас молодець. Ви не забули зробити йому щеплення? Від сказу та котячих захворювань? З свого досвіду знаю, що це не буде зайвим.

    ВідповістиВидалити
  2. Оля! Какая красота у тебя! Роза! Хосты! И всё аккуратно, чистенько! Молодец, садовница! Пусть у вас лето будет прекрасным!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Танечка, спасибо за пожелание и комментарий! Из уст такой признанной цветочницы-садовницы он втрое дороже! =)

      Видалити

Зараз на сайті:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...