5 січня 2016 р.

Баранчики як подарунок!

Знаєте, минулого року мене особливо потішили мої замовники!
От як часто вітають колеги один одного на новорічних (і не тільки) корпоративах?  - Якісь коштовні брендові тематичні об'єднувальні з натяком алкогольні сувенірні відверто щоб віддаруватися та забути? -  потрібне підкреслить.
Напередодні свят дуже рідко хтось замислюється про подарунки з душею - це ж не рідним та близьким, це ж "по роботі"! 

Але коли мені на початку грудня замовили 9 баранчиків з "укротканинки" для подарунків колегам на корпоративі, я дуже зраділа!

Не тому, що маю замовлення (хоча, це теж важливо в наш час)), а тому, що ментальність наших людей навіть в промислових провінційних містечках нарешті змінюється. 
Бо вони не побігли в "модну" крамничку за блискучим і переливчастим ширвжитком, нехай і не дешевим, але - потоковим, зі штучних матеріалів, зробленим часто в Китаї або зовсім невизначено де... Часто бувало, отримавши подібні подарунки, глибоко замислюєшся - чи можливо його кудись приткнути в своєму домі, чи можна ними "прикрасити" дачний інтер'єр, чи просто сховати подалі від очей? -(

Отже, баранчики призначалися колегам нашого підприємства, серед котрих є іноземні спеціалісти (гордюся, чо?)), до свята Миколая:


Морди, вуха-хвости - фетр.
На заднику - лляна тканина в тон тієї, що спереду.


Тискательні та дуже патріотичні баранчики!
Ні, про китайські гороскопи ми з замовницею не забули, - ми просто думали про гарний подарунок на пам'ять про роботу на українському підприємстві (керівники департаментів часто працюють на річних контрактах).

А ось в такому вигляді вони дарувалися:

Вітання з України! =)

12 коментарів:

  1. Вони пречудові!!!!! Неперевершені подарунки зі змістом і душею;)
    Вітаю з Різдвом)

    ВідповістиВидалити
  2. Христос родився! Ваші роботи надзвичайні. Не можу ніяк з вами звязатися. Мені дуже сподобався вишитий вами вертеп. Чи не можна придбати схеми для вишиття його. буду дуже вам вдячна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ірина, Дякую!
      Вертеп я вишивала в Спільному Проекті за схемами відомого світового дизайнера-виробника. Я не є автор, і не маю права (за умовами проекту) розповсюджувати схеми.
      Дякую за розуміння.

      Видалити
    2. Дуже шкода . Може у Вас ще будуть цікаві проекти я б із задоволенням приєдналася. Творчого Вам натхнення.

      Видалити
  3. Які чудові баранці! Я б до такого й не додумалась. Як ми всі по різному мислимо і творимО! Дуже гарні подаруеки вийшли!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Спасибі, Соломія!
      Ага, ми такі =) І надихаємося, і вчимося друг у дружки постійно!

      Видалити

Зараз на сайті:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...