Випробуваний в новорічну ніч нами особисто, тому сміливо рекомендую своїм читачам та друзям до Різдвяного столу!
Інгредієнти:
Курогрудь - 600 г
Яйця відварені - 3 шт.
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1/2 шт.
Спеції, приправи - за смаком
Олія (для пательні) - 1 ст.л.
Тісто листкове - 200 г
Хто вже зацікавився приготуванням, тоді прошу сюди
(там розкажуть та покажуть).
Я зроблю свої зауваження:
Інгредієнти:
Курогрудь - 600 г
Яйця відварені - 3 шт.
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1/2 шт.
Спеції, приправи - за смаком
Олія (для пательні) - 1 ст.л.
Тісто листкове - 200 г
Хто вже зацікавився приготуванням, тоді прошу сюди
(там розкажуть та покажуть).
Я зроблю свої зауваження:
- якщо за вашим столом збереться не більше 6 персон, готуйте пів-рецепта (як у мене);
- пам'ятайте про розміри свого посуду, в якому плануєте подавати Кільце на стіл, тобто формуйте Кільце відповідно діаметру тарелі;
- змащуйте вдавлені яйця (щоб не пересохли) збитим яйцем також;
- зайву рідину, яка збереться в центрі Кільця під час готування (на фото зверху добре видно), випустіть назовні, злегка піднявши краї фаршу лопаткою, інакше в тому місці тісто погано пропечеться і буде несмачно виглядати.
Загалом, Кільце готується доволі легко та швидко (навіть за наявністю маленьких всюдисущих помічників).
Та й на вигляд і смак - стане відмінною та поживною прикрасою вашого святкового столу.
Смачного!
Немає коментарів:
Дописати коментар