1 січня 2016 р.

Закусочний пиріг "Різдвяне кільце"

Випробуваний в новорічну ніч нами особисто, тому сміливо рекомендую своїм читачам та друзям до Різдвяного столу!





Інгредієнти:

Курогрудь - 600 г
Яйця відварені - 3 шт.
Цибуля - 1 шт.
Морква - 1/2 шт.
Спеції, приправи - за смаком
Олія (для пательні) - 1 ст.л.
Тісто листкове - 200 г






Хто вже зацікавився приготуванням, тоді прошу сюди 
(там розкажуть та покажуть). 












Я зроблю свої зауваження:

  1. якщо за вашим столом збереться не більше 6 персон, готуйте пів-рецепта (як у мене);
  2. пам'ятайте про розміри свого посуду, в якому плануєте подавати Кільце на стіл, тобто формуйте Кільце відповідно діаметру тарелі;
  3. змащуйте вдавлені яйця (щоб не пересохли) збитим яйцем також;
  4. зайву рідину, яка збереться в центрі Кільця під час готування (на фото зверху добре видно), випустіть назовні, злегка піднявши краї фаршу лопаткою, інакше в тому місці тісто погано пропечеться і буде несмачно виглядати.
Загалом, Кільце готується доволі легко та швидко (навіть за наявністю маленьких всюдисущих помічників).

Та й на вигляд і смак - стане відмінною та поживною прикрасою вашого святкового столу. 

Смачного!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Зараз на сайті:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...