9 грудня 2015 р.

Різдвяні чобітки-1. З вишивкою

Перед написанням поста зазирнула до архіву ... ех, і давно же я не шила зимових чобітків (не до того було)! Цікаво було прослідкувати їхню еволюцію в моїй Майстерні (ну й мою майстерність... скромно так))) 
2011-1   2011-2    2011-3    
2012-1   2012-2  
2013
Останні йшли важко... не до радощів тоді було, лише обіцянка змусила виконати замовлення постійної клієнтки, хазяйки сувенірної крамниці. Рік 2014 зовсім пропустила. І ось нарешті! Цього року я нашила цих чобітків більше, ніж за всі минулі роки! "Мішечок розв'язався", - як казала моя колежанка.
Отже, потроху демонструю.
Перша порція. З кумедними олешками:


Зшиті за перевіреним шаблоном, по вивіреній мною технології (роками)))
Використані тканини: небілена коломийська бавовна (30-ка, грб.) як основа для вишивання маленького сюжету, американська бавовна, пакистанська бавовна, слімтекс, муліне, атласний підклад.


Обов'язкова петелька для підвішування, підклад:

Друга порція. З не менш кумедними Сантами:




Третя порція. З зимовими міні-семплерами:




Чобітки попрямували в Лавку Цвєтани.
Хто ще не

2 коментарі:

  1. Дуже веселі з вишивкою!
    А в мене бажання їх зшити бореться з доцільністю, бо вже шила для доні мішок Святого Миколая, яким користуємось всі Різдвяні свята :)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую, Ната!
      В мене шити таке вже не бореться з доцільністю, а повністю їй підкорюється. Лише ті, перші чобітки зосталися вдома, для діточок =) а всі наступні або стають подарунками близьким друзям, або беруть участь в волонтерських Ярмарках, або просто годують мене і мої численні рукоробні захоплення. Ось цього року я робила велике замовлення для польських крамниць.
      Гарних Свят, Ната! Хай щастить!

      Видалити

Зараз на сайті:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...