Хто мене добре знає, той не здивується - часом я стаю дуже консервативна... буквально: полюбляю, чи знаєте, варення ожинового наварити або огірків-грибів-капусти насолити на зиму. А буває, що й почну експерименти на дачній кухні влаштовувати - зварити тонну десяток баночок варення з волоських горіхів або мармелад цибулевий зварганити! Ще й із трьох сортів!
Я така!
Ага =)
Не буду зараз катувати вас тим варенням з горіхів і мармеладом =) просто покажу вам свої звичайні банки з консервованими помідорами.
Просто так, під настрій -)
Подивіться, які вони мене вийшли осінні: жовті, червоні, помаранчеві.
Це у мене такі чері цього року зросли. Щедрий урожай зібрала.
Попкою догори перед відправкою на "ледачу" стерилізацію (як мама навчила, в тепле кубельце з ковдр):
Тут добре видний т.зв. топінг (смакові домішки-приправи): цибуля часточками, солодкий перець часточками, моркву кружечками, кріп парасольками і хрін листочками.
Головне в цій справі не плутатися з топінгом для огірків: часник, дубовий і смородиновий лист.
А лавровий і хріновий лист -)), перець духмяний і чорний горошками, гвоздика, зонтики кропу і кілечка червоного гострого перцю - загальне для консервування огірків і помідорів, ну ви й сами це знаєте.=)
І мої вишивальні процеси.
З СП "Вертеп-2015" - Йосип і Пастушок:
СП "Пряничный человечек" - під моєю кодовою назвою "Хлопчик в зеленому з краваткою" (погана світлина, сори):
Ну і трошки по дрібниці навишівалось в "перезмінках" (Інтригую, ага)):
Я така!
Ага =)
Не буду зараз катувати вас тим варенням з горіхів і мармеладом =) просто покажу вам свої звичайні банки з консервованими помідорами.
Просто так, під настрій -)
Подивіться, які вони мене вийшли осінні: жовті, червоні, помаранчеві.
Це у мене такі чері цього року зросли. Щедрий урожай зібрала.
Попкою догори перед відправкою на "ледачу" стерилізацію (як мама навчила, в тепле кубельце з ковдр):
Тут добре видний т.зв. топінг (смакові домішки-приправи): цибуля часточками, солодкий перець часточками, моркву кружечками, кріп парасольками і хрін листочками.
Головне в цій справі не плутатися з топінгом для огірків: часник, дубовий і смородиновий лист.
А лавровий і хріновий лист -)), перець духмяний і чорний горошками, гвоздика, зонтики кропу і кілечка червоного гострого перцю - загальне для консервування огірків і помідорів, ну ви й сами це знаєте.=)
І мої вишивальні процеси.
З СП "Вертеп-2015" - Йосип і Пастушок:
СП "Пряничный человечек" - під моєю кодовою назвою "Хлопчик в зеленому з краваткою" (погана світлина, сори):
Ну і трошки по дрібниці навишівалось в "перезмінках" (Інтригую, ага)):
жовтенькі помідори - мої улюблені :-) всьо, ми ідьом к вам )))))))
ВідповістиВидалитиЧекаю на вас! -))
ВидалитиАж слинка потекла!!! Така красота-смакота! А вишивки взагалі чудові - швидше викладайте готові варіанти!!!
ВідповістиВидалитиДякую, Лариса!
ВидалитиСпробую швидше закінчити і оформити.
Оля, как у тебя вкусно и красиво! Ты - прекрасная хозяйка!
ВідповістиВидалитиМира и здоровья тебе и твоим!
Спасибо, Танечка, за добрые слова!
ВидалитиПрекрасные пожелания! Спасибо!
Всем нам мира и побольше тепла в душе!
Ням-ням))
ВідповістиВидалитиМолодець! Баночки можна не ховати, а прикрасити ними кухню!
В нас теж добрий врожай маленьких томатів, але червоних. Що там консервувати! Свіжі, достиглі, з куща, як ягідки можна їсти.
Вже заінтрігована вщент))) Везерунки дуже гарні. Особливо сподобались кольори на другому фото.
Олечка, як приємно бачити твою нову Авку! -))
ВидалитиВ мене чомусь жовтенькі дуже вродили, да таки вже солодки! І їмо, і заморожую, і консервую!
Дякую за коментар.
Дуже смачні заготовочки!!! А я випадково розгадала інтригу (гортала журнальчики), але поки що мовчатиму. Попробую собі щось подібне зробити.
ВідповістиВидалити=)
ВидалитиНаталя, а тепер я заінтригована - що ти розгадала?! Адже все вишите на тих фото - з того відомого (і улюбленого мною) журналу -))
Ну, останнє фото, то мабуть - чергові баранці? :-))) Стільки всього у тебе в роботі! І консервувати встигаєш! Я он тредій день засолену заправку до супу не можу по банках розкласти.... хоча помідорки теж вже закрила :-)
ВідповістиВидалитиУгу, баранці! -)) народжуються-)
ВидалитиЛаріс, то в тебе дітки малі ще, почекай, - мій вже допомагає (до того ж, зараз особливо почувається головним, опікує матінку, доки татко далеко).
Ох, все такое вкусное, красивое!
ВідповістиВидалитиИосифа добавила в будущую галерею (октябрьскуЮ0
И пастушка тоже. Новую схемку сейчас отправлю
ВідповістиВидалитиОля, спасибо!
ВидалитиВсё получила. Предвкушаю работу над новой фигуркой-))
Чудові роботи!
ВідповістиВидалитиДякую, Лєна!
ВидалитиЯкщо останнє фото - це баранці, то передостаннє - мабуть, подушка? ;)
ВідповістиВидалитиа консервація яка! аж слина біжить)))
Марія, ми ж один журнал читаємо, - подушка! -))
ВидалитиМарія, вам треба в розіграшах-лотереях завжди приймати участь! =)
ВідповістиВидалитиОго, яка ти трудяга!!! На всі сторони - і смачне і рукодільне! :))))))))))
ВідповістиВидалитиА фото радують око своїм затишком і яскравістю! :)
Дякую, Лєнусь!
Видалитиочень понравился пост - душевно, ярко, вкусно!
ВідповістиВидалитиа я чеснок везде кладу (только в помидоры меньше, мож, попробовать без него в следующем году?)
последнее фото - мой фаворит, только я не знаю, что за барашки...
мира всем нам!
Наташ, ну я по маминым еще рецептам делаю консервацию. Сейчас рецептов много - и там чеснок в помидоры кладут, ага. Мне же с луком привычнее-))
ВидалитиБарашки - это игрухи такие, интерьерные, на последней фоте заготовки с вышивкой для них.
Спасибо тебе за комент и пожелание. Мира нам и вам.
Ох...какие баночки... мням-мням их!
ВідповістиВидалитиЧудесные процессы, в последних я углядела барашек :)
Завтра будет следующий пряничек.