22 жовтня 2014 р.

Як ми танчик на війну проводжали

Дуже цікава подія була в нашому місті сьогодні. Не змогла не поділитися з вами, мої друзі!
Пощастило нам з Макаром побувати на освяченні тягача МТ-ЛБ, котрого тут ласкаво прозвали "танчиком".  Це вже третій танчик, що відремонтовано та передано в батальйон "Київська Русь" активістами на кошти підприємців малого та середнього бізнесу нашого міста.
Освячення проводили священики УПЦ (авжеж, КП, інші не просто не звертають увагу на криваві події в країні, а навіть відмовляються відспівувати полеглих Героїв, запроданці, гєбєшня в рясах! -((
Дуже цікавий був текст освячення, повний патріотизму, віри в святу Перемогу України над підлим загарбником-окупантом, побажань Волі нашій Україні, здоров'я та сили її захисникам, побажань цій "броньованій колісниці" допомоги в боротьбі з ворогом та захисту своєю бронею наших воїнів в боях...
А наприкінці так несподівано було почути від панотця звернення до всіх нас: "Слава Україні!" -)
Дякування бійця батальйону, куди направляється наш "танчик" та передача йому активістами нашого ГО "Майдан" в зону АТО дитячих послань з малюнками та плетеними браслетами:

Ну і нарешті!
Дозволили! =)
Дітлахи забралися всередину танчика і ретельно його обстежили:


В танчику вже покладені пакунки з продуктами, теплими речами та маскувальними сітками, що підготували для армії патріотичні славутчани:
А це трохи дитячих захватів:
  - О це круто, мам! Дивись, де я! Я крутий? І до люка можна? -))


Стилізований "фірмовий" напис і порядковий номер танчика: "Славута 003", бачите?




   - Мамо, а як тут злізти?.. Дякую!

А наприкінці дітлашня лишила в танчику на пам'ять захисникам свої малюнки і долоньки:


...Проводжаємо.
Перемагай, захищай та повертайся в свою частину неушкодженим:  

11 коментарів:

  1. Только собираюсь ответить на твой предыдущий пост про "проветривание" блога (он у меня в закладках висит), а ты с новым.
    Фото радостные, чувства - смешанные. Эх. Ни как не могу поверить, что все что происходит - наша реальность.
    Олечка - ты главное - держись!
    Одна моя подруга ужасно не любит это слово, надеюсь у тебя нет неприятных ассоциаций к нему. Просто хочется тебе сказать, что от нашей веры и позитивного настроя - ОЧЕНЬ много зависит. Обнимаю.

    ВідповістиВидалити
  2. Удачи вашим мужчинам! Вы чудо, держитесь!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую за позитив! Як завжди, дуже приємно Вас читати :)

    ВідповістиВидалити
  4. Танчик наповнили великою силою. Звикла вже сприймати танки як потрібні, раніше була в душі пацифіст, гадала, що зброї нема місця в житті.
    а реальність поставила перед фактом - захищати свою землю. Допоки є ті, хто хоче забрати чуже, треба мати зброю, щоб захищатись. На жаль... поки ми на цьому етапі розвитку. та все йде своїм еволюційним шляхом...
    Як добре, що є люди - справжні воїни, лицарі, захисники. Їм уклін до землі. вони роблять свою справу. Я молюсь за них! Прокидаюсь з думками про них і засинаю з молитвами...
    Все в Божих руках!

    ВідповістиВидалити
  5. Миру нашій країні і подальшого процвітання!!!

    ВідповістиВидалити
  6. Молодці! Дай Боже повернутись нашим захисникам живими і переможцями!

    ВідповістиВидалити
  7. Дівчаточки, дорогі мої!
    Дякую вам всім за коментарі на мої публікації.
    Дякую за підтримку і побажання!
    Прорвемось!

    ВідповістиВидалити
  8. Оля, мы тоже молимся за наших воинов. Я живу в Запорожье, прихожанка храма св. Ольги (МП) и это не правда, что все священники и прихожане МП - предатели. Мы с самого начала поддерживали Майдан, потому что родственники и друзья жили и некоторые до сих пор живут на Донбассе и мы были прекрасно осведомлены, что там делали банды януковича и ахметова, как живьём закапывали людей, отбирали бизнес и т.д. С нашего храма много ушло добровольцев на фронт, защищать Родину и наш батюшка большой патриот. В то же время две моих знакомых, родом из Тернополя, огорошили меня, когда я сообщила им, что очень хочу побывать во Львове:"Галю, та ти шо! Не їзди туди- це ж бандерштадт! там же повно бандерівців!" А я їм кажу: "А сами ви хто? не бандеровки"!!!" Так что любовь к Родине не зависит от места рождения, проживания и вероисповедания.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Галина, дякую за коментар. Мабуть, я показалась вам занадто категоричною... Але я висловила своє судження, засноване на конкретних прикладах - я маю можливість спостерігати поведінку і ставлення до Майдану, АТО і УПЦ КП взагалі своєї власної свекрухи. Місто у нас невелике, і я можу чути від знайомих, як саме реагують священики храмів МП нашого міста на відбувається зараз в Україні. Знаю, наскільки зрадницька їх позиція в питаннях цілісності України, як вони називають цю війну громадянської, у своїх проповідях "не помічають" військових дій і заперечують загарбника на нашої землі, як вони ігнорують молитви про воїнів, навіть відмовляються відспівувати загиблих там.
      Галина, можу припустити, що в вашому місті інша ситуація з МП. Вони незаангажовані, не підтримують морально і матеріально сепаратизм на сході, і не звітують гундяєву. Тоді прийміть мої вибачення.

      Видалити
    2. Оля, я не можу відповідати за усіх священників та вірян МП. Звісно, що і в Запоріжжі є такі про яких ти написала, але наша парафія і наші друзі священики МП з Бердянська, Приморску, Харкова та Чернігова патріоти, вони любять свою Батьківщину і всіляке підтримують наших захисників.

      Видалити

Зараз на сайті:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...