27 жовтня 2015 р.

Бути чи не бути? або Прогульне

Навіть не знаю, з чого почати... таку перерву в своєму блозі я ще не робила. А, як водиться, чим більший прогул, тим складніше повертатися =)
Так, дачне життя без Мережі. Так, обмаль часу влітку і на початку осені для обробки світлин і написання постів. Так, Деть грохнув вірусами зі своїх іграшок-машинок наш родинний комп. Так, віруси грохнули мою скриню і вона заспамила всіх навкруги, довелося лікувати одне, відновлювати інше...
Але, скажу чесно, від компу пріоритетне наразі для мене - новини з життя країни, свого міста, зведення із запаленої території... Час млосних "размишлізмів" в блозі для мене пройшов, а матюками - не комільфо може, колись спокійні розповіді-оповідки повернуться, але не зараз. 
Тому, я з першої ж нагоди біжу в ФБ, щоб узнати гарячі новини, в реальному часі поспілкуватися з однодумцями, не проґавити якийсь захід, прийняти замовлення, забити стрілку на зустріч з друзями.
Зізнаюсь, іноді приходила думка закинути, або зовсім закрити свій блоґ, але потім зрозуміла, що не варто. Бо є друзі, яких немає на ФБ, а спілкуватися бажання залишилось; є родичі та знайомі з минуло життя в Мордорі, котрі таємно (бо знаю)) слідкують - хто за моїм життям, хто за моєю творчістю... хто - намагаючись зрозуміти, хто - з почуттям погано прихованої зловтіхи, а хто - з терплячим очкуванням, коли ж у нас настане той самий повний "пушной зверьок"!
Так ось, повертаюсь до блоґосфери. До речі, пости - непогана практика моєї української, упорядкування моїх робіт, життєпис в цілому.
Отже, за час моєї відсутності
- зроблено багато, буду потроху показувати і розповідати
- всі мандрівки обіцяю показати й описати
- події з життя... може, прям зараз? Коротенько?
Дачний сезон-2015 є офіційно закритий, але залишився в спогадах, як завжди.
Квіти радували око й ніс ;-): 





Макар стрибав і лише інколи лежав:


Робив з папою селфі:

а врожай - буяв (досі їмо):

Цього року наш молодий сад нарешті показав свої плоди - всі дерева. Яблука, груші, сливи.
Тішимося!















Я, авжеж, заготовила-насушила стопісять бочок сушини (тут маленька її частина)) і авжеж, нашила нових торбинок на подарунки:

Наприкінці літа побували на різних заходах у місті.
Фестиваль "Мистецтво на руїнах" - Славута-2015 напередодні Дня Незалежності. Натхненниця - Людмила Васильєва (Людо, принагідно вітаю з обранням в депутати!)):

Виступ нашого славетного дитячого колективу "Перлинка" (те, що вразило найбільше - які костюми! ви придивиться, всі автентичні, справжні, зібрані по селах, лише деякі реконструйовані). Одна з "перлиночок" - подружка Макара Маша =)









Літо відгайнуло. 
Непомітно підкралося 1 вересня... Без світлин, бо тими днями стояла така спека, що діти непритомніли (+35-37). Зі шкільного - тільки моє відвідування урока англійської (виконую обов'язки голови батьківського комітету та просто старанної мамусі)):

На початку вересня ми побували на "Фестивалі Борщівської вишиванки". 
Дорогою до Борщіва - ну дуже усміхнуло:


20 вересня наше місто відмічало своє особисте Свято.
Міський голова всім школярам і працюючим подарував з такої нагоди вихідний. Тому, ми милувались на святкову ходу (посміхались та махали)), а найбільш активний член нашої родини брав участь у велопробігу:






А 14 жовтня до нашого містечка приїжджав Святійший Патріарх Філарет. Нам дуже "повезло" сходити до церкви - комунальщики на будинок дали тиск гарячої води в батареї... і ми півдня лагодили трубу та знищували Наслідки брудного фонтану (прям по Булгакову - Уж свезло так свезло! (с))
А як це було, побачили тільки, коли їхали за хитрим ключем на дачу мимо церкви (фото чесно сперла у Люди)):



Встигли тільки на вечір - побачили Смолоскипну ходу на честь дня створення УПА. Вирішили, що наступного року обов'язково приймемо участь (Деть навіть знає, де крутий смолоскип придбати)) Фоти чесно сперла, бо стояли, роззявивши роти)):


Ну й з останнього - волевиявилась. 
Вже є результати. Лідирують демократичні партії. Радію, що мій голос додав їм +. Агітатори від недобитків ригов вже дістали! з нашого будинку їх наприкінці перегонів виганяли матюками):



Наберусь сил і напишу всі свої рукоробні новини і про мандрівки.

10 коментарів:

  1. Вітаю!!! Нарешті ти знову в блозі!! Гарні спогоди про літо , чекаю розповіді про подорож та й роботи цікаво побачити!

    ВідповістиВидалити
  2. привет! с возвращением!!!!
    давай в ФБ дружить https://www.facebook.com/julia.babenko.167 ))))

    ВідповістиВидалити
  3. От яка купа подій! Гарненько)) Дивно, якщо б я узялася провести такий перелік подій за тей самий час, то вийшло б схоже)) Тільки смолоскипної ходи не було.
    Олю, якщо напишу в приват, поділися своїми даними в ФБ?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. =) Так в одній країні ж живемо, Оль! І події в наших провінціях схожі =)
      Ти мені адресу давала для листа, пам'ятаєш? То я тебе сама знайшла на "фисбуці" ;)

      Видалити
  4. Цветаночко, чекаю на тебе в блозі частіше! :) завжди із задоволенням читаю твої публікації, наповнені подіями, красою, сильною енергетикою.

    ВідповістиВидалити
  5. Олю, дуже рада, що ти знов повернулась, в блозі дуже потрібна твоя щіра та чиста любов до України!!! Вельми насичене літо та осінь, я теж мрію побувати на "Фестивалі Борщівської вишиванки". Надзвичайно гарне намисто на останьому фото ;)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Значить, буду писати і менше зникати в нікуди!
      Спасибі, Наталі за коментар і комплі моїм коралям.
      Про Борщівку напишу окремо, там трохи сумно в сухому залишку, але я радію, що встигла все побачити... не стану далі... напишу...

      Видалити

Зараз на сайті:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...